HTML

mote

Friss topikok

  • erendir: Valahogy én is így érzek mostanában... Fura, hogy amikor társaságban vagyok, meg jópofizni kéne a ... (2013.12.27. 02:12)
  • mote: Szia! Köszi.:) Hát ez kicsit bonyolultabb dolog...meglássuk mit hoz a sors. :) (2013.10.21. 22:39)
  • essence032: Hát, pedig nekem a Lidlből van darált mandulám. :P :D Karácsony előtt meg után jó sokáig... (2012.03.15. 01:04)
  • domino007: boldog blogszülinapot :) (2012.02.10. 20:27)
  • mote: :D reméljük (2011.01.05. 19:54)

Címkék

elegem van mindenből

2014.06.26. 23:58 Dylan77

Kur*vára elegem van mindenből. 
Elegem van abból, hogy nekem kell játszanom mindenhol a sérthetetlen kemény nőt, aki mindent megalázást, hibát lenyel. Elegem van a tehetetlen emberekből, elegem van a barátokból, elegem van a családból.
UUtálom hogy nem lehet megbeszélni egy rohadt találkozót normálisan a két bnőmmel 3-masban mert az egyiknek vagy titokzatos elalvási kényszere van, vagy mély depresszióba zuhan, vagy lusta a másik meg vagy dolgozik vagy együtt kell lennie a pasijával (akivel együtt él amúgyis,) és velekell programokat csinálnia. De ha mégis nagy kegyesen ráér mindkettő akkor egyik se érkezik időben, én meg mint a hülye pontosan ott vagyok és ácsorgok, amíg az egyik jobb esetben fél órát késik a másik meg rosszabb estben még el is alszik és arra sem képes h a kibaszott telefonján szóljon vagy bármi. Várhatok rá.... És ezek után bocsánatot se kér. Hát ez van.... AZ! Legszívesebben pofongvágnám már annyira idegesít.
Hiába beszéljük meg, hogy hétvégén találkozzunk, ugyanis kivételesen itthon vagyok. Arra hivatkozva hogy hát 1 napig nem beszéltünk róla más tervet kell csinálni...mit? A pasijával bringázni menni. Mert igen, az sokkal fontosabb, amikor 2 éve együtt él vele és minden egyes kibaszott pillanatban vele lehet, hogy igen most bringázni  menjenek, mint hogy talákozzon a barátnőjével, aki itthon van.
Megbeszéljük hogy megyünk Balatonra 3man. Persze azt is ki szervezi? ÉN. Mert én vagyok az a kibaszott idióta aki rá van kattanva arra hogy minden szépen rendjében, idejében le legyen szervezve. Mert a másik, ha rászólok keres szállást, a harmadik meg leszarja. Mert neki mindent mindig a szájába kell rágni. Akármit találok ki  h kimásszon az önsanyargató letargiájából, és még örülne is neki. Akkoris elé kell rakni mindent, meg kell keresnem mindent és elé tenni mint egy szolga...h ő nagy kegyesen elfogadja. Utálom h soha nem képes tenni semmit se magától, h neki job legyen. Egy szalmaszálat nem képes keresztbe tenni. Csak a 20 évvel idősebb lehetetlen pasijával képzeli a jövőt el, aminem fog bekövetkezni több okból is kifolyólag. Neki csak ő kell, ha meg vmit merek mondani vele kapcsban már fúj és nem áll velem szóba. Éjjen. Hát ilyenek a közeli barátok. Innentől nem kellenek. Nem fogok semmit se csinálni, nem keresem, nem érdekel egyik se. Elegem van mááááááááááááááááááááááááááááááááááár.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mote.blog.hu/api/trackback/id/tr296430563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása